Omfugning af murværk i Slagelse og resten af Sjælland

Hos mjofacdeudkrads udfører vi omfugning af murværket i Slagelse og resten af Sjælland for private og industri. Selvom husets murværk er stærkt, så slider det danske vejr alligevel på facaden. Slidtage forårsager sprækker i fugerne, og hvis man venter for længe med reparation af skaderne, vil murværkets stabilitet falde. Derfor er en omfugning af murværket nødvendigt for, at holde facaden stærk og ikke mindst sikre dig og familien trygge rammer i fremtiden.

Professionelt og kvalitetssikret fugearbejde

Før vi påbegynder fugning af boligens facade bruger vi meget energi på en grundig afdækning, da dette sikrer færre beskidte områder omkring huset. Dernæst benytter vi fugefræseren til at køre igennem fugerne, og dette larmer. Derfor sørger vi altid for, at informere dine naboer omkring, at vi kommer til at larme lidt, og gør dem opmærksom på, at det kun varer i kort tid.

Når vi omfuger dit hus, finder vi for det meste dårlige murersten, som bør skiftes ud. Derfor får de dårlige mursten et nummer, og derefter gennemgår vi dem med vores kunder. Vi tilbyder at skifte dem ud til en fast pris pr. sten, og du betaler selvfølgelig ikke for en stengennemgang.

Et fugefirma, der rydder op

Når omfugning af murværket er udført, sørger vi for at rydde godt op efter os selv, så din bolig og have ser fin ud igen. Du skal være opmærksom på, at vi har et stillads med, som skal stå helt op af huset, hvorfor der kan komme lidt støv på dine blomsterbede eller græsplæne. Dog skal du vide, at vi kun benytter rene naturprodukter, hvorfor vores produkterne ikke vil beskadige blomster eller græsplæne.

Kompetent rådgivning

Trænger din boligs murværk til en omfugning, så står vi gerne klar med professionel og teknisk rådgivning til, hvad der ville være bedst for netop jeres hus. Et korrekt udført fugearbejde kan nemlig sikrer murværket en lang holdbarhed i mange år frem, hvorimod et dårligt fugearbejde medfører skader. Derfor er det nødvendigt at holde øje med boligens facade, så den kan se pæn og vedligeholdt ud året rundt.

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud på telf. 28 93 87 56